• Fogamzásgátló abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Kb. 1,5 szedek Novynette fogamzàsgátló tablettát, de sajnos miután befejeztem előző hónapban a menstruàlást, nem volt nálam a tabletta, ìgy egy hónap szünetet tartottam. Múlt hét szerda-csütörtökön kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött. Amíg nem szedtem a tablettát, kb. 4-szer feküdtünk le a párommal, de minden alkalommal óvszert használtunk (nem szakadt ki egyszer sem). Arra lennék kiváncsi, hogy ez normális-e, hogy miután abbahagytam a tablettát késik vagy aggódnom kene, hogy lehet, hogy terhes vagyok? (mintha azota kicsit pattanásosabb is lenne az arcom, és kicsit mintha hullana a hajam) Válaszát köszönöm!! Üdv, Edit

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Edit! Ha védekeztek, akkor kicsi az esélye a terhességnek, de érdemes tesztet csinálni. Ha negatív a teszt, akkor várjon még egy kicsit, ha két hete is késik, keressen fel nőgyógyászt friss teszttel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 06., 16:05; Megválaszolva: 2011. június 07., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: