• Baleset

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!5 napja autó-balesetet szenvedtünk a párommal!Nekünk fizikai bajunk nem történt de az autónkat összetörtük, aminek épp most járt le a hitele!Az autónkkal a lelkünk is összetörött!Nagyon esett az eső, nem mentünk gyorsan de a kanyarba kisodródtunk és több méteren keresztül pörögtünk!rettenetes volt!ja és két hét múlva esküvőnk lesz és ez lett volna a mennyasszonyi autó!apósomék mikor jöttek menteni beléjük is belecsúsztak, az ő autójuk is összetörött!akkor nem észleltel magamon semmit de pár napja van ugy hogy ok nélkül felszökik a vérnyomásom, remegek, azt hiszem mindjárt elájulok!Ez a balest miatt lehet?és meddig tart?mit tudok tenni?valamint 2 napja ugy voltam együtt a párommal hogy elképzelhető hogy teherbe estem!lehet baja a babának ha ilyen stresszes állaptba vagyok, persze ha valóban terhes lettem!vagy ilyenkor meg se fogan? Köszönettel: Bebe

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongás témában

        Kedves Bebe! Első kérdésére az a válasz, hogy a stressz okozhatja a rosszulléteket, próbálkozzon meg gyógynövény tartalmú szorongásoldókkal, ha nem terhes. Amíg ez ki nem derül, addig ne. Az aktus során teherbe eshet, a stressz nem zárja ki, hogy megfogant a baba, emiatt ne aggódjon. Ha késik a vérzés, csináljon tesztet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 02., 13:36; Megválaszolva: 2011. június 03., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: