• Mi segít?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Január óta a szeméremdomb, szeméremajkak és a gát folyamatosan ki van száradva. Folyamatosan vérzik is, mert felreped. Sok gond van vele. Nem használok tangát, éjszaka csak akkor hordok fehérneműt, ha menstruálok. Menstruáció alatt meg még jobban kiszárad, és piros kiütéses is. Próbáltam már: intenzív hidratáló kenőcsökkel, több félével, babapopsi kendőt, intim törlőkendőt is használtam már. Fürdésnél általában citromfüves szappant használok, ami nem tartalmaz hozzáadott illatosítószert. Minden más csíp is. Kentem aloeverás géllel is. Semmi nem segített eddig. Mit kéne még ki próbálnom ami segítheti a gyógyulását? (Egy ideje nem éltem nemi életet se, ami gátolhatná a gyógyulását, illetve az is fájdalmas ..ezért is kerültem. Folyásom az van, de nem használok tisztasági betétet). Kérem adjon még tippeket, vagy valami kenőcsöt, ami segíthet. Köszönettel!

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírás gombás fertőzésnek megfelelhet. Ha nem allergiás rá, használjon el egy Canestent, ha nem javul a panasz, keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 31., 19:10; Megválaszolva: 2011. június 01., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés