• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly óta küszködöm menstruációs problémákkal. Testsúlyom 50 kiló körül mozog. Emiatt vért kaptam, felírtak egy fajta fogamzásgátlót amely nem segítettet. Ugyan úgy vérezgetem havonta háromszor is megjön nagy mennyiségű vérrel amely kb. 4-6 nap alatt csillapodik. De van amikor több hónapon keresztül meg sem jön. További tüneteim a hasam alja meg van duzzadva, hányinger kerülget étkezés után. Nagy mennyiségü ételt nem tudok fogyasztani mert az egyből ki is hányom. Közösülés közben fájdalmat érzek, utána pedig égést. Vizelés közben is ég. Orvosnál már jártam de nem tudják pontosan, hogy mi is ez.

        Dr. Herman Tünde válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Az ilyen mértékű vérzészavar nem normális. Hüvelyi UH vizsgálatra van szükség, illetve a méh üregét méhtükrözéssel kell ellenőrizni. Hormonvizsgálatra is szükség van. A hüvelyi viszketés és a vizelés közbeni csípő, égető érzés általában csak egyszerű fertőzés következménye, hüvelyváladék tenyésztésre van szüksége és célzott kezelésre. Keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 30., 12:50; Megválaszolva: 2011. június 01., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: