• Duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A barátommal való együttlétek során időnként fájdalmasan megduzzadt a kis szeméremajkam és a hüvely bemenetnél lévő rész. Gondoltam óvszer allergiára, gumit váltottunk, de már akkor is előfordul a duzzanat, ha a barátom keze kalandozik lent. Körömvirág kenőcsöt kenek rá, ami használ, kis idő múlva visszahúzódik. Mit gondol mi okozhatja ezt a duzzanatot? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Ki kell zárni a hüvelyfertőzést. Szüksés esetén hüvelyváladék tenyésztésre és ezt követően célzott kezelésre van szükség.Keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 26., 13:52; Megválaszolva: 2011. május 30., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés