• Vérzés helyett véres hüvelyváladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy már féléve nem szedek fogamzásgátlót, eddig nem volt semmi gond egy-két napos csúszással rendesen menstruáltam. Ebbe a hónapba viszont nem jött meg. Vettem egy terhességi tesztet ami negativ lett. (Bár lehet korai volt a teszt mert mint olvastam csak a 10-14napos beágyazódást mutatja ki). Egy hete késik a menstruációm de két napja előjött nagyon minimális mennyiségú véres váladék de csak leheletnyi és csak pisiléskor ugyhogy még a tisztasági betétre sincsen szükségem. A hasam fájdogál mint akinek meg akarna jönni. Kérdésem az lenne hogy sokan mondják hogy kb fél év mire az ember szervezetéből kiürül a fogamzásgátló?! Lehet emiatt, vagy lehet mégis terhes vagyok? Én nem félek a nőgyógyásztól már van egy 5 éves kisfiam, ugyhogy következő héten ha nem jön meg mindenképp felkeresem a doktorurat, csak hétvégére nem szerettem volna kétségek között maradni. Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Csináljon újra egy tesztet, a fogamzáságátló már a használat utáni napon kiürül, tehát ez a félév nem igaz. Gondoljon csak bele, hogy már egy tabletta kimaradása után is óvintézkedés kell, annyira gyorsan kiürül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 26., 12:45; Megválaszolva: 2011. május 27., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: