• NANO SILVER NATUR POWER 500 ml

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT CÍM! ANTIBIOTIKUM KÖVETKEZTÉBEN JANUÁR ÓTA . CANDIDÁVAL KÜZDÖK. HAVONTA JÁROK NŐGYÓGYÁSZATRA, DE NEVETSÉGES KEZELÉSEK UTÁN (PL. 1 ADAG HÜVELYKRÉM + 2 KAPSZULA VAGY HÜVELYKÚP GYÓGYSZER NÉLKÜL) MINDIG VISSZATÉR A PROBLÉMÁM. (PÁROMAT IS KEZELTÉK TÜNETMENTES VOLT ELŐTTE, AZÓTA IS, MINDIG VÉDEKEZTÜNK, DE MÁR LEMONDTUNK A NEMI ÉLETRŐL IS, HISZEN UTÁNA 3 NAPOS KIADÓS FOLYÁSOM LETT))MOST MAGÁNRENDELÉSEN EGY HETI GYÓGYSZER- ÉS KÚP KEZELÉST ÍRTAK FEL + VERONIKAFŰ, PALÁSTFŰ, KAMILLA, CICKAFARK TEAKEVERÉK FOGYASZTÁSÁT EGÉSZ NAPOKRA ELFOGYÁSIG. GYÓGYSZER UTÁN PEDIG NANO SILVER NATUR POWER 500 ML-T KÉNE FOGYASZTANOM A DR. NŐ SZERINT. MEG IS VETTEM NÁLA, DE ELÉGGÉ BIZALMATLAN VAGYOK A "CSODASZERT" ILLETŐEN. ÖNNEK VANNAK TAPASZTALATAI, VISSZAJELZÉSEI EZZEL KAPCSOLATBAN? MEG MERJEM INNI? HOGYAN ADAGOLJAM? NAGYON SZÉPEN KÉREM MIELŐBBI VÁLASZÁT, ELÉGGÉ KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE, NAGYON SOK PÉNZEM ÉS ENERGIÁM VAN MÁR BENNE, SZERETNÉK MEGGYÓGYULNI. KÖSZÖNETTEL:

        Dr. Boros Miklós válasza a hüvelyfolyás témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt készítmény gyógyhatású termék, azaz hatásosságát klinikai vizsgálatokkal nem kell igazolni, saját tapasztalatom nincs vele. A candida miatt javaslom a hüvely normál flóráját helyreállító intimzuhany használatát. A helyi kezelés fogja a megoldást jelenteni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 10:06; Megválaszolva: 2011. május 29., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés