• Baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Január végén volt egy vetélésem és a menstruációm sose jön meg pontosan vagy késik vagy előbb jön.Általában 32-38nap körül.Az lenne a kérdésem h bár védekeztünk a párommal de már a 39.napnál járok és vannak is a menstruáció előtti alhasi fájdogálásaim valamint a ma reggeli terhesség tesztem negatív lett de érdemes e felkeresnem az orvosomat? És ha nem vagyok terhes ekkor is lehet e hormonális oka annak h nem jött meg? válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Igen, friss teszttel keresse fel orvosát. Lehet hormonális oka a vérzészavarnak és a mostani késének is, sőt valószínű, hogy ilyen jellegű probléma áll a háttérben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 21., 17:16; Megválaszolva: 2011. május 23., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés