Segitség

Tisztelt Doktor úr/Nő! Szeretném ha segitene mert már lassan egy éve problémám van.Tavaly Márciusban volt egy terhesség megszakitásom, utána Junius közepén művi uton meddővé tettek.Sajnos azota a hüvelyem majdnem teljesen érzéketlen mi lehet ennek az oka.Kérem segitsen. Elöre is köszönöm.

Dr. Tömösváry Zoltán válasza Nőgyógyász témában

Tisztelt Hölgyem!

Sem a terhességmegszakítás, sem a művi meddővé tétel nem járhat olyan szövődménnyel, amilyet említ! Ilyesmiről még nem is hallottam.

Esetleg pszichés alapon változhat meg a szexuális élet.

Azt persze tudni illik, hogy a hüvely belső része alapvetően érzéketlen, ezért nem érezni a felhelyezett tampont sem. Persze ha Önnél az alsó résszel, vagyis a szeméremrés környékével van probléma az egészen más és kivizsgálást is igényel.

Ha ez így van, jelentkezzen mielőbb nőgyógyászati vizsgálatra!

Üdvözlettel:

Dr. Tömösváry Zoltán

Kérdés: 2011. május 21., 15:41; Megválaszolva: 2011. május 23., 23:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV vírusom van, rendszertelenül...
Tisztelt Doktor Úr. 20 éves vagyok egyszer voltam eddig nőgyógyásznál aki azt mondta minden rendben, egy labor vizsgálatot és rákszűrést csinált...
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy