• Mi a baj???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr ! Komoly párkapcsolatban élek és a párommal úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk! Eddig rendszeresen menstruáltam 21 naponta + 5 napot volt meg és ez mindig rendszeres volt soha nem volt még egy nap késés sem! De Április 19-én rendesen megjött de Május 15-én kelet volna megjönnie! Vettem terhességi tesztet 18-án ami negatív lett de a terhesség jelei jelentkeztek hányinger, fejfájás, szédülés, fáradékonyság, stb. és a melleim is megduzzadtak a mellbimbóm körül is kijöttek a mirigyek! De hirtelen elkezdett fájni a derekam és görcsöltem ! Rá fél órára megjött ! Először rózsaszínes nyálkás váladék majd később rendes vérzés! Megijedtem és keresgéltem interneten hogy mi is lehet a baj de sajnos sok hasonló tüneteket találtam és nem tudom mire gondoljak mert 4-5 hónapja büdös halszagú folyásom volt de csak nemi aktus után napközbe elmúlt! Mi lehet az oka? Elszeretnék menni nőgyógyászhoz de először felszeretnék készülni hogy mi is lehet az oka nem szeretném az orvos előtt kellemetlenül érezni magam!! KÉREM SEGÍTSEN!!!Nekem ez nagyon fontos!!De ha valami fertőzés akkor lehet hogy a páromtól kaptam el?mert előtte nekem soha nem voltak ilyen panaszaim!! Nagyon szépen köszönöm a segítségét előre is!!

        Dr. Tömösváry Zoltán válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A menstruációs vérzés számos ok miatt válhat rendszertelenné. Jól tette, hogy először terhestesztet csinált, mert ezt kell tudni legelőször. A negatív teszt egyértelműen kizárja a terhességet. Szintén gyakori a hormonális ok vagyis a peteérés zavara, ezt ultrahanggal illetve szükség esetén vérvétellel lehet vizsgálni. A panaszok oka lehet petefészek ciszta is, melyről a honlapomon bőven olvashat: www.drtomosvary.hu A hüvelyi folyása nagy valószínűséggel nincs kapcsolatban a vérzéskimaradással, de külön kezelendő. Fentiek miatt mindenképpen érdemes felkeresnie, hogy megnyugtató választ és szükség esetén kezelést adhassak! Üdvözlettel: Dr. Tömösváry Zoltán www.drtomosvary.hu


        Dr. Tömösváry Zoltán
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Tömösváry Zoltán
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 19., 02:16; Megválaszolva: 2011. május 23., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés