• Fogamzásgátló hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktor úr/nő! az lenne a kérdésem hogy harmonett drazsét szedek. a párommal az egy hetes szünet utolsó napján is együttvoltunk mert nem volt mar vérzés. azt már tom hogy nem lehetek terhes. de adódott néhány eddig nem jelentkező problémám. kijött az ekcémám és nagyon is súlyos. a kérdésem az lenne hogy abba lehet hagyni a szedést pl most (1 hét és 2 nap után)? és hogy lehetek-e terhes a fentebb említett együttléttől? válaszukat előre is hálásan köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A tabletta szedését bármikor abbahagyhatja, de akkor ismételten vérzésre kell számítani. Kicsi a valószínűsége, hogy az említett együttlét miatt teherbe esett. Ha most az ekcéma miatt abbahagyja a gyógyszert és megjön a vérzése, akkor gyakorlatilag biztos, hogy nem esett teherbe.



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-30 22:06:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés