• Havi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok.Azt szeretnem kerdezni h mestruacio alatt normali-e a nagy darab alvadtver????

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Előfordul normál esetben is nagyobb darab alvadt vér, ez nagyobb nyálkahártya leválása miatt alakulhatott ki. Ha rendszeresen nagy darabos, alvadékos a vérzés, vizsgálat javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 09., 15:22; Megválaszolva: 2011. május 10., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: