• Vetélés lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Ur/ No! Azt szeretnem megkerdezni, hogy a parommal tobbszor is voltunk egyutt es nem vedekeztunk. Most all a ciklusa vegen, es hamarosan megfog neki jonni, de a legutobbi alkalommal egy ijeszto eset tortent, ahogy megvolt az aktus, utanna hirtelen egy rovid, de eros verzese volt, es nem tudtuk, hogy most megjott neki vagy mi tortent vele, masnapra teljesen elmult, mintha mi sem tortent volna. Valoszinu, hogy elvetelt a parom?

        Dr. Veress Dóra válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A szexuális aktust követő vérzés sok mindenre utalhat. Leggyakrabban valamilyen bakteriális, gombás fertőzés áll a tünet hátterében, de lehet más is. Barátnőjének fel kellene keresnie egy nőgyógyászt, hogyha ilyen jellegű betegsége van, akkor megfelelő kezelést kapjon. A vetélés nem valószínű, különösen ha eddig nem is tudták, hogy terhes.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 08., 21:49; Megválaszolva: 2011. május 09., 23:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés