• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Kérdésem az lenne h a menstruációm előtt egy nappal voltam a barátommal(babát szeretnénk szóval már nem védekezünk).Menstruációm másnap meg is jött rendesen 4 napig tartott.Azóta észrevettem h a mellbimbóm ég,kék kis erecskék láthatók rajta és görcsöl a hasam mintha a menstruációm akarna megjönni.Ön szerint mi lehet ez,máris terhes lennék?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Kérdező! Ennyi tünet alapján még nem egyértelmű a terhesség, de az aktus után 10-14 nappal már csinálhat egy érzékeny, koraterhességet is kimutató tesztet.Javaslom a Detego terhességi tesztet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 03., 19:22; Megválaszolva: 2011. május 04., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jo napot kívánok, Volt egy inszeminációm ami után 14 napig utrogeszant kellett használni. Azt 5 napja abbahagytam, de a menstruációm nem jött meg. Ennek ellenére a teszt negatív. A ciklusaim eddig 30-32 naposak voltak, ma a 35. napnál járok....