• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy az utolsó menstruációm 2011. január 18.-án jött meg, és 23.-ig tartott. Azóta nem jelentkezett. 4 éve párkapcsolatban élek. A menszeszem késését követő 3-4 napon belül csináltam tesztet a reggeli vizeletből, amely kimutatta hogy nem vagyok terhes. Meglehet hogy a stressz az oka, hogy ennyi ideig kimarad? És a fogyásom is befolyásolhatja-e ilyen mértékben?(55-60 kilóról 48 kilóra fogytam, de azóta már visszaszedtem 5 kg-ot). Továbbá az elmúlt 2 hónapban nemi aktus alatt túró szerű fehér "folyás" észlelhető.Tudtommal ez gombás fertőzésre utal. Lehetséges hogy köze van a fertőzésnek a menszesz kimaradásának? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! A stressz, a ogyás is okozhat menseskimaradást, késését, a gombás fertőzés ettől független. A hosszas kimaradás miat indokolt a nőgyógyászati vizsgálat, ugyanis akár petefészek ciszta, hormonális problémák is állhatnak a háttérben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 30., 00:22; Megválaszolva: 2011. május 02., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés