• Vényköteles?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 25 éves vagyok, még nincs gyermekem.Sokszor volt gombás fertőzésem, többféle kúpot, kenőcsöt kipróbáltam, sikertelenül. A héten túlestem egy méhszájseb fagyasztáson. Ez okozhatta az állandó folyást? A kérdésem még az, hogy a Gynophilus Protexin vényköteles-e, és hogy mennyire aánlott nekem használni? Gyermekvállalás előtt mit javasol,, hogy a folyások végleg megszűnjenek? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Orsolya

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Orsolya! A G.P. vény nélkül kapható. A folyások okozták a méhszájsebet. A G.P. a normál hüvelyflórát állítja helyre, alkalamzása javasolt önnek is. Érdemes rendszeresen ellenőrizni a hüvelyi ph-t ezzel a probléma megelőzhető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 28., 19:53; Megválaszolva: 2011. április 29., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: