• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sziasztok. Nekem olyan problémám van , hogy késik a menstruációm egy pár napja . korábban nem nagyon tapasztaltam ilyet. kondomot nem használunk mert a barátom nem szereti.. de vigyázni szoktunk. nos én hallottam hogy nemcsak a spermától lehetek terhes ez igaz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Tisztelt hölgyem! Akármennyire bizonygatja is barátja, hogy vigyáz, ne higgye el, hogy teljes mértékben tud vigyázni. Az előváladék úgy távozik, hogy a férfi észre sem veszi, abban pedig vannak hímivarsejtek, így ön lehet terhes. Ez a módszer nem védekezés, inkább kockáztatás. Csináljon egy terhességi tesztet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 27., 23:13; Megválaszolva: 2011. április 29., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés