• Snegítség kérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2011.04.04.én műtötek,eltávolitották a méhemet meg a méhnyakat és szövettani eredményem a következő.Cervicitis chromica cum cystis retentionalibus Nabotlni.Proliferatios fázis vége eudometriumban leiomyoma uteri.Szeretném ha segítene értelmezni.Köszünettel Csepi Krisztina u.i.Még azt szeretném meg tudni hogy ilyenkor természetes e az hogy olyan húslé szerű folyásom van;.

        Dr. Deli Tamás válasza a méheltávolítás témában

        Kedves Krisztina! A szövettan rosszindulatú elváltozást nem mutat. Krónikus gyulladás és kis jóindulató cysta a méhnyakon, illetve myoma a méhfalban, ami egy jóindulató izomcsomó. A folyás ekkor még belefér.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 27., 16:05; Megválaszolva: 2011. május 02., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: