• Mycosyst -gyno kapszula helytelen szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Előző levelemben már leírtam a problémám.Viszont ehhez szeretnék egy kérdést csatolni. Párommal együtt kaptunk egy-egy Mycosystgyno kapszulát a nőgyógyászomtól.És megkérdeztem,hogy nem baj-e ha a párom elöbb vette be mint én.Szexuális kapcsolatot csak orális úton éltünk,a többit pedig gumival csináltuk.Ön azt írta,hogy A kapszulát nekem is akkor kellett volna bevenni, amikor a barátomnak, mivel együtt kell kezelni és,hogy a WC deszkáról is át lehet adni a fertőzést.Hogyha én a pár nappal később vettem be a gyógyszert,mert ugye a tájékoztató azt írta,hogy befolyásolhatja többek között a fogamzásgátló is a hatását és ezért gondoltam megvárom a gyógyszerszüneti napokat.És most vettem be.Ilyenkor mi a teendő,ha nem azonos időben vettük be?Én most kezdem el A KLION-D 100 hüvelytablettát használni.A páromnak ezek után van valami teendője?A csalásom is elkaphatta WC útján a fertőzést?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Szerintem semmi baj nincsen, végezze el a kezelést, de amennyiben a kezelés után akár magának, akár a barátjának panasza van, akkor sajnos kezelni kell újból. De szerintem nem lesz semmi baj.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-30 22:09:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés