• Női hormon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon erős menstruációs vérzéseim vannak, nőgy.szerint a korom(38)miatt már nincs minden hónapban peteérésem ezért, sárgatest hormont írt fel, védőnőként lehetőségem nyílt hormon vérvételre a vérvétel a ciklusom, 15. napján készült.LH .0,96PROLACTIN 308 mU/l, FSH:3.0U/l LH2,9U/l, ösztradiol 167,7pg/ml, progeszteron 63,5nmol/l testoszteron 0,6nmol/l, ön szerint nem lenne szükséges szövettani vizsgálat a nyh, kaparásos vizsgálatával? Köszönöm válaszát:

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves hölgyem. A menstruació bővebbé válása és elhúzódása inkább antómiai okokkal magyarázható. pl. myóma Ha nem kóos az Uh kép valószínleg nem indokolt szövettani vizsgálat. Ha félelmei vannak akkor természesen idokolt.Persze az hogy kaparni kell e, vagy elégséges egy ambulánsan végezhető endomtrium biopsia is az már Önön múlik.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 22., 08:20; Megválaszolva: 2011. május 09., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés