• Conisatio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Köszönöm a gyors válaszát az előző kérdésemre. Vizsgálati eredményeim: HPV 16-os vírusom van,2007.01.-ben ASCUS-LSIL, 2008.01.-ben CIN I-II, 2008.04.ben ASCUS, Kolposkopos eredmény:mellső ajkon ecetvilágos terület pontozottsággal,hátsó ajkon hasonlóképpen. 1 hete conisatio-t és Frakcionalt Curettage beavatkozásokat hajtottak végre rajtam és azótais folyamatosan "barna,bűzös" folyásom van,de elég sok. Azt szeretném tudni,hogy a műtét után ez normális dolog,vagy valami baj van? Ez mitől van és elmúlik majd? Köszönöm válaszát! Andy

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Tisztelt Hölgyem!


        A vérezgetés normális ilyen tipusú műtét után. Az, hogy barnás, azt jelenti, hogy kevés, és megalvad, de normálisan nem lenne szabad bűzösnek lennie. Nem lehet, hogy ez csak az Ön számára kellemetlen szag? Az esetleges fertőzés kizárása érdekében kontroll vizsgálatra van szükség, hogy orvosa is láthassa ezt a folyást.


        Tisztelettel: Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-30 09:01:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés