• Terhességi teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! A problémám a következő lenne:5. napja késik a menstruációm.A 3. napos késés után csináltam terhességi tesztet (nem reggeli vizeletből),az negatív lett.Egyébként a menstruációm szokott késni,de max. 3 napot.Már napok óta úgy érzem,mintha meg akarna jönni (alhasi fájdalom,mellek feszülése),de mindezidáig semmi.A kérdésem az lenne,hogy mennyire megbízhatóak ezek a terhességi tesztek?Ön szerint érdemes lenne még csinálnom tesztet,mondjuk a reggeli vizeletből, és ha igen akkor mikor csináljak, (hány napot várjak még)vagy várjak türelemmel,amíg megjön.Köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem! A tesztek általában megbízhatóak, de persze fajtánként ez változik. Ismételje meg ma a tesztet, ezúttal javaslom a Detegot reggeli vizeletből.A késésé oka egyébként a terhességen kívül számos ok lehet: stressz, fogyás, hormonális okok, belgyógyászati okok, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 18., 13:51; Megválaszolva: 2011. április 19., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: