• Semmi gond és mégis késik a menstruációm??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!/Nő! Az előző menstruációm feltűnően rövid volt, mindössze 3 napig ha tartott a szokásos 5-6 helyett. Ezután két héttel szörnyű alhasi görcseim és barna, már-már fekete folyásom volt legalább 4 napon keresztül, ami miatt fel is kerestem egy nőgyógyászt. Mivel szűz vagyok, és mint kiderült túl merev a szűzhártyám, a doktor csak végbélen keresztül tudott megvizsgálni, illetve hasi ultrahangot is csinált, de semmit sem talált, kizárta a petefészekgyulladást is. Volt vérkép is, amiből szintén semmi nem látszott, így arra a következtetésre jutottunk, hogy megviselt a peteérés. na de már most az április hetedikére várt menstruációm még mindig nem jött meg. Igaz, soha nem volt percre pontos, de 2-3 nap különbségnél több sem volt. Nem értem, mi lehet akkor a gond, hiszen a vizsgálatok nem mutattak ki semmit, terhes sem lehetek hisz szűz vagyok (csak orális aktusra került sor eddig) ráadásul nem is stresszeltem valami sokat. Mit tanácsol, mit tegyek, mert most már kezd aggasztani a helyzet! Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt Hölgyem! A vérzés kimaradását vagy renszertelenségét több tucat betegség okozhatja, így ha a helyzet változatlan marad 2-3 hónapon át, nőgyógyászati endokrinológiai (hormonális) kivizsgálás szükséges az erre szakosodott szakrendelésen.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 18., 12:22; Megválaszolva: 2011. április 20., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: