• Miért nem jött meg a menstruáciom ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb.a ciklusom közepén együtt voltam a barátommal és nem használtunk óvszert. Utánna 2 napig véreztem(mi az oka annak,hogy szex után véreztem?az is lehet akkor menstruáltam?).Eltelt 2 hét és a menstruáciom nem jött meg.Terhességi tesztet csináltam az pedig negativ lett(ez 4 napja volt). Mi lehet az oka hogy nem lettem beteg?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem! A késés oka lehet számos dolog, pl. hormonális probléma, stressz, petefészek ciszta, stb. Az aktus alatti vérzés oka legtöbbször gyulladás. Ha mensese azóta se jött meg, friss teszttel keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 17., 16:34; Megválaszolva: 2011. április 18., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: