• Csökkenhet a mióma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szep napot,tsztelt doktor(no),most egy eve miomat fedeztek fel a mehemben,4 cm/3 cm,nincs fajdalmam,es rendseresen megjon a mensztruaciom,most jelenleg,erzem hogy felfaztam es marciusban ketszer voltam menszen,szeretnem tudni ha szedhetek "Evening Primrose"tabletakat,ahol ugy irja hogy a miomat csokentheti,halas koszonet elore is Ildiko

        WEBBeteg szakértő válasza a mioma témában

        Kedves Ildikó! Az említett gyógynövény készítményről kérdezze meg azt, aki Önnek javasolta, el akarja adni. Gyógyszernek megfelelő színvonalú vizsgálatot a készítménnyel kapcsolatban én nem ismerek, így ajánlani sem tudom, mint gyógyszert.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 17., 13:17; Megválaszolva: 2011. április 20., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés