• Miért fáj!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Hetek óta fáj a lágyékhajlatom, és nem tudom hogy miért! Nemi élet közben is! Volt egy abortuszom 2008-ban és szültem 2010-ben! 1 év és 7 hónap-ig nem volt menzeszem a terhesség és a szoptatás ideje alatt! De februárban megjött és 4 napig van utána 12 napig nincs! Fogamzásgátlót is szedek! Előző héten mentem volna orvoshoz de megjött, és még mindíg tart de csak úgy hogy reggel elkezdi és stére abbahagyja! Holnap mennék orvoshoz de ha megint vérzek akkor nem tudok elmenni! Azt szeretném megkérdezni hogy ön szerint mi lehet a baj! Előre is köszönöm a türelmét és a segítségét!

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Kérdező! Ha valóban a lágyékhajlata fáj és nem más, akkor pl. lágyéksérv fennállása is okozhatja a panaszt - ekkor sebész vagy háziorvos vizsgálata javasolt. Az elhúzódó vérzés ezzel összefügghet, de lehet ettől független is. Mindenesetre a vérzés nem zárja kia nőgyógyászati vizsgálatot, sőt, éppen ez az a panasz, ami miatt a nők gyakran nőgyógyászhoz fordulnak. Így javaslom, hogy akár elmúlik a vérzés, akár még tart, keresse fel nőgyógyászát. Az ellátást könnyítheti, ha aznap reggel egy terehsségi tesztet is végez és ennek az eredményét is meg tudja mondani a kollégának.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 14., 15:49; Megválaszolva: 2011. április 16., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés