• Mellékhatások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszadó! Két éve intenziv diétát folytatok sportolok melette,ennek következtében megszűnt a menstruáciom.Diétámban a szénhidrátokat és a cukrokat kerülöm,de minimális mennyiséget fogyasztok.Most a probléma kezelésére a nőgyogyász NORCOLUTOT irt fel,érdeklődni szeretnék hogy eme gyogyszer egyszeri alakalommal valo 10 napig szedése okozhat e súlygyarapodást esetemben.Köszönettel.'16 éves lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves 16 éves lány! Nem jellemző, hogy ennyi ideig tartó szedés súlygyarapodást okozna, de azt biztosan állíthatom, hogy étrended helytelen, hosszú távon egészségkárosodást okozhat, bár nem írtad, hogy mennyi a súlyod, mennyi a magasságod, de az étrend és az életmód alapján lehet szó testképzavarról is. Jó lenne, ha visszaírnál, hogy jelenleg milyenek ezek a paraméterek, hogy segíteni tudjak. A menses is a drasztikus diétád miatt késik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 13., 20:57; Megválaszolva: 2011. április 14., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés