• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Nekem sajnos olyan problémám van, hogy nagyon erős fehér folyásom van. Van olyan időszak amikor kellemetlen szag is társul mellé( ezt az illatot néha gennyes szagnak érzem). Egy fél éve voltam rákszűrésen semmi problémát nem találtak. 1 hónapja voltam Nőgyógyásznál és ő vett egy kenetet, aminek az eredménye azt mutatta,hogy semmilyen gombás és bakteriális fertőzés nincs. Akkor az orvos hüvelyöblítést javasolt Cickafark teával. Ezt olyan 2 és fél héten keresztül csináltam. Annyi változást észleltem, hogy az esti hüvelyöblítés utáni délelőttön nem volt folyás, de a délutáni órákra megint előjött... Ami még nagyon zavar,hogy egy fél éve kb. az együttlét is fájdalmassá vált a Párommal. Igazából olyan érzés mintha egy " falba " ütközne... Ezt nehéz így leírni, de talán találkoztak már ilyen esettel. Nagyon megköszönném a segítségüket, és remélem tudjuk orvosolni a problémát, ha már a nőgyógyászati vizsgálaton nem derült fény semmire.. Tisztelettel, Norina

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Norina! Próbálj meg egy Gynophilus Protexin kúrát végigcsinálni, ez a hüvely normál flóráját helyreállítja, és remélhetőleg panaszaidat is megoldja. A hüvelyi fájdalom oka lehet részben pszichés is, használjatok síkosítót, ne félj előre a fájdalomtól, mert maga a félelem is szűkíti a hüvely izmait.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 06., 13:27; Megválaszolva: 2011. április 06., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés