Endometriosis

Tisztelt Dr. Tömösváry Zoltán! Köszönöm szíves válaszát! Már elég erős vérzésem lett, és visszamentem a nőgyógyászomhoz, aki nem tudta megállapítani a vérzésem okát, mivel elég jelentős vérzésem volt így megvizsgálni sem tudott! A gyógyszerek szedését abbahagyatta velem... (Norculut, Lindynette) Új gyógyszereket írt fel a vérzésemre (Rutascorbin, Dicynone, Ergam cseppek) mindet napi 3X2 adagban szedem. Már lassan négy napja csak ezeket veszem be, és magamtól még C-vitamint és Calcimust iszok, a problémám még mindig nem javult, folyamatosan vérzek! Most hogy abbahagytam a fogamzásgátló szedését pár nap múlva meg fog jönni a menstruációs vérzésem is, amellé hogy már három hete vérzek....ez még biztosan lesz legalább egy hét...ha nem múlik el ezután mit javasol mit tegyek? mit lehet tenni a vérzés elállítására az ambullanciákon? Emellett folyamatosan hidegrázásom van, szúr a baloldali petefészkem és ha tehetném állandóan aludnék...ez lehet a vérveszteség mellékhatása? esetleg Vashiányos vagy vérszegény lennék? Előre is köszönöm válaszát! Tímea

Dr. Herman Tünde válasza vérzészavar témában

Ez semmiképpen sem normális, keressen fel nőgyógyászt, hogy segíteni tudjon, ez a hely nem akalmas az ilyen jellegű problémák megoldására.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. április 01., 18:58 ;Megválaszolva: 2011. április 05., 11:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gyógyszer adagolás
Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni hogy a Progesterone Exeltis gyógyszert a menstruáció első napjától, vagy a végétől számított 12 nap...
vérzészavar, hormon
Mi lehet a baj?
Mi lehet a baj?
Miért van ez, ha negatív minden...