• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Én 20 éves lány vagyok és oylan problémám lenne,hogy a hüvelyem mellett a külső ajkamban találtam egy csomót. Így egyik napról a másikra.Nyomásra fáj... a mérete egy bors szemnél egy picit nagyobb. Ez a jobb oldalon van, egyszer már volt a bal oldalon is... nem piszkáltam és pár nap alatt elmúlt. A másik poblémám egy hasonló csomó a szeméremdombomon. Egy kicsit be van pirosodva illetve ugye egy kicsit kitüremkedik.Ez oylan borsó nagyságú. Nyomásra ez is érzékeny. Gondoltam arra,hogy esetleg szörtűsző gyulladások igy egymás melett... de mindig szokott lenni egy kettő nekem de azok nem ilyenek. Ez lehet vmi fertőzés is? Nem váltogatom a partnereim, jelenleg kapcsolatban élek és óvszerrel védekezünk. Valamint még egy kérdésem lenne,hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni, de félek elkezdeni uyganis nagyon hízáshajlamos vagyok és nem szeretnék visszahízni... Mostt sikerült leadnom 7 kilót és még szeretnék fogyni... Ugye olyan gyógyszer is létezik ,ami nekem megfelelő lenne és nem híznék?! Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Hölgyem! Első kérdésére azt a választ tudom adni, hogy valóban lehet gyulladt mirigy, de ha magától nem javul, érdemes nőgyógyászhoz fordulni. Fogamzásgátlónak a Volinát javaslom, beszélje meg a nőgyógyászával.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 31., 13:48; Megválaszolva: 2011. április 01., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés