Nőgyógyászati krízis

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! A problémám közel 3 évre tekint vissza, eléggé megkeseríti az életem már. Kb. 3 éve kezdődött a folyamatos betegségek sorozata. Először mindig különböző húgyúti fertőzéseim voltak, ill. felfázásaim, de akkor hiába küldtek különböző alhasi és vese vizsgálatokra nem találtak semmit. (alhasi ultrahang, vese működés vizsgálata) Akkor azt mondták, hogy valószínűleg gyenge az immunrendszerem azért vannak az állandó felfázások. Kb. egy fél évre rá kialakult egy állandó fehéres hüvelyi folyás, amivel elmentem nőgyógyászhoz, aki azt mondta gombás megbetegedésem van, és különböző gyógyszeres kezeléseket írt fel rá. 2, 5 fél éve tart ez a folyamatos fehér folyás nálam, mivel hiába írtak fel akármilyen gombásodás elleni kezelést, nem múltak el a panaszaim soha. Jelzem, soha nem volt vizsgálva kenet, amiből meglehetne mondani ténylegesen, hogy mi is lehet az a folyás. Egy fél éve elegem lett abból, hogy a nőgyógyászom nem érti meg, hogy nem használ a gombás kezelés, ezért egy másikhoz mentem el, aki azt mondta, hogy valószínűleg a hüvelyflórámmal van a baj, és felírt kúpos kezelést. Ám az se használt. Jelzem fél éve a szexuális életem is romokban van, mivel kb. azóta nagyon erős fájdalmaim vannak közösülés közben, ami előtte soha nem volt. Most egy hete történt egy fordulat, mivel állandó vesetájéki panasszal elmentem a házi orvosomhoz, aki elküldött röntgenre, ahol kimutattak egy 4 mm-es vesekövet. A kérdésem valójában az lenne, hogy lehetséges-e, hogy a vesekövemtől vannak a nőgyógyászati panaszaim? Az az igazság, hogy elvesztettem a hittem a nőgyógyászatokban, de valami megoldást kell találnom a problémámra, egyrészt, mert romokban a szexuális életem, amivel ezelőtt nem volt problémám, másrészt az állandó hüvelyi folyásom és alhasi fájdalmaim nem teszik lehetővé, hogy normális életet éljek. Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Herman Tünde válasza nőgyógyászati kérdés témában

A vesekő nem okozza ezeket a panaszokat, hüvelyváladék tenyésztésre van szüksége, amiből kiderül, hogy valójában milyen kórokozó okozza a fertőzést és így célzott kezelést lehet alkalmazni.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. március 29., 23:43; Megválaszolva: 2011. április 01., 10:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati kérdés
Kedves Doktok Úr/Nő! Hosszú ideje rendszeres folyásom van. A ciklustól függően eltérő színű, szagú, állagú, és tudom, hogy ez még...
rendszertelen menstruáció
Üdvözlöm! Az idén márciusában erős alhasi fájdalom miatt felkerestem a székesfehérvári nőgyógyászatot ahol nem találtak semmi...
Duphaston szedése
T. Doktor úr, Mensi helyett barnázásom volt. Ez után volt 2 halvány poz.tesztem. Majd 2 nap múlva negativ tesztem lett ez még mindig csak a 4....
Titokzatos betegség
Tisztelt Doktornő! Legalább 30 éve visszatérő panaszomra keresek választ. Régebben havonta, -kéthavonta jelentkeztek a tünetek, melyek általában...
Méhgyulladás és kontroll
Tisztelt Doktor Úr! Két kérdésem lenne. 1. Kb. 2 hete volt diagnosztikus HSK-m. Utána 1 napig 37.8-as hőm és kevéske vérzésem volt. Azóta néha...