• Hüvelytabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel nőgyógyászok! Azt szeretném kérdezni, hogy heveny hüvelygyulladást diagnosztizáltak nálam, írtak fel Klion -D 100 hüvelytablettát, melyet 10napon át kell használnom. Ezen kívül nem mondtak nekem semmit arról, hogy ne fogyasszak a kúra alatt alkoholt, vagy nem élhetek nemi életet. Viszont a betegtájékoztatón az áll, h egyiket se csinálhatom. Az egész kúra alatt nem élhetek nemi életet és inni se ihatok? Vagy azért nem mondták nekem, mert nem is olyan fontos információ, vagy azt gondolták, hogy majd biztosan el fogom olvasni a betegtájékoztatót? Mennyire vegyem komolyan? Tehát azzal okozhatok-e bajt, ha pl egy nap alkoholt fogyasztok, vagy 2 nap is közösülök? De mivel esténként kell felhelyezni, nappal közösülhetek? Nem értem, miért nem lehet az egész kúra alatt.. Erre szeretnék kapni egy kielégítő választ. Köszönöm a megértését, és hogy időt szán rám.

        Dr. Boros Miklós válasza a témában

        Kedves Kérdező! Nemi életet azért ne éljen a gyógyulásig, mert oda-visszafertőződhetnek párjával, még óvszerrel se tanácsos. Az alkoholfogyasztás a kölcsönhatások miatt tilos. Saját érdeke, hogy ezen a 10 napon betartsa a javaslatokat.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 29., 23:27; Megválaszolva: 2011. március 30., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés