• HPV

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nem rég a következő kérdéssel fordultam önhöz amit meg is válaszolt: Csináltattam hpv tesztet aminek az eredménye a következő amit nem igazán értek: A minta HPV DNS pozitív(+),azonban a vizsgálat alacsony(LR) és magas (HR) kockázatú HPV típusokat nem tartalmazza. ez azt jelenti,hogy beteg vagyok?van okom aggodalomra?elég régóta van fehér folyásom amit nem gomba okoz.emiatt lehet? kérem segítsen nagyon aggódom! Köszönettel:Lilla azt válaszolta,hogy ez azt jelenti h hpv-vel vagyok fertőzve.De ez mit jelent ennek milyen következményei vannak?sosem fog elmúlni?a páromat megbetegíthetem vele?ezt a tesztet már nagyon régen csináltattam,akkor azt mondták nincs okom aggodalomra.Nagyon kétségbe estem!a páromnak okozhat ez valamit?A fehér folyásom amivel orvoshoz járok biztosan nem gomba a kenetből kiderült és nem igazán tudják mitől van.ez lehet az okozója? Nagyon szépen kérem segítsen! Válaszát előre is köszönöm Lilla

        Dr. Csősz György válasza a HPV fertőzés témában

        A Hpv egy vírus ami olyan mint az influenza. a szervezet immunrendszere fogja legyőzni. Ha a HPV nem az onkogén típius izgalomra semmi ok. Fél év mulva kontroll javasolt.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 28., 19:14; Megválaszolva: 2011. március 30., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés