• Fehér folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én 15 éves vagyok.Két éve van menzeszem,és már azelőtt volt fehér folyásom és még most is van.Amikor megjön akkor a fehér folyás el múlik,és ha már vége a mezeszemnek akkor újból jelentkezik.Voltam nőgyógyásznál és azt mondta hogy ez természetes.Szeretném ha Ön is tanácsolna valamit.Hogy meddig fog ez még tartani,vagy mikor múlik el??Mert engem ez eléggé zavar.Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező! Ha a nőgyógyász nem talált kórosat, akkor nincs szó fertőzésről, csak egyszerűen bővebb a hüvelyváladékod.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 26., 09:18; Megválaszolva: 2011. március 28., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...