Nemi betegseg

Kedves Doktorno! Par hettel ezelott meseltem, hogy szeretkezes utan nagyon faj a huvelybemenetelem, sot meg masnap is nehes az ulles.azota a baratommal kiprobaltunk egy mas pozt, en a hasamra fekszem o ugy hatol be (nem analisan) .Tessek elkepzelni h evel az uj pozzal nagyon jool ereztem magam.Viszont most utolyara ismet megfordultam, amig a hasamon fekudtem jo volt minden es ahogy behatolt mikor szembefordultam vele szornyu egeto fajdalmat ereztem mar az elso lokesnel.Viszot mintha ugy ereztem volna, hogy nem is a huvelybemenetelt serti hanem a hugyholyagomat.letezik ilyen? Megneztem tukorel es elegge kivan dudorodva a hugyholyagom.Ez akkor, hogy is van? ezert nem jo ez a poz? es miert van ez az ego fajdalom csak ennel a poznal? kerem adjon tanacsot. Az baj, hogy ha a szeretkezes utan erossen piross a huvelyem korul? Tisztelettel.Lizzy

WEBBeteg szakértő válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Lizzy!

Ha valóban a húgyhólyagját látta volna kidudorodva tükörrel, az azt jelentené, hogy nagy húgyhólyagsérve van és ki van fordulva a hüvelye. Valószínűbb, hogy valami anatómiai zavar van (mármint hogy Ön nem teljesen tökéletesen van tisztában az anatómiával) . Ezért szerintem minden magyarázkodásnál egyszerűbb, ha elmegy egy nőgyógyászhoz, aki megvizsgálja, megállapítja, mi piros és mi nem, mi van kidudorodva és mi nem, aztán az eredmény birtokában megbeszéli vele, mi leheet a panaszok magyarázaata és hogyan lehet elejét venni a hasonló problémáknak.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. március 17., 20:59; Megválaszolva: 2011. március 19., 20:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Betadine hasmenéy
Gyulladást átadhat-e a lány a...
Jó napot! Olyan helyzet állt elő hogy a páromnak erős nemiszervi gyulladása van, pontosan nem tudni még hogy milyen. Tőlem elkaphatott bármilyen...
Nem múló hólyaghurut és...
Hüvelykúp után nemi élet
Hüvelykúp miatt vérezhetek?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy ideje változó színű és állagú a folyásom, leginkább sárgás volt amikor nem fehér. 4 napja a nőgyógyászom kenet...