tanacs

Nekem legutobb februar 19 en jott meg, mindig 31 napra szokott. Elotte is es utana is tobb jelet ereztem h terhes lennek (szuro hasfajas, mellfeszules, kekes erek, neha neha szagundor, meg kaveundor, fejfajas is neha, legutobbi idoben pedig szedules is) , de a teszt negativ lett uh azt mondtam kepzelodok. Most marcius 8an reggel lett egy gyenge verzesem van de nem barnas szinu, a hasam fajt de csak egy kicsit es nem mindig. A verzes nagyon gyengen jott ket napra ra is de meg jott, es erossebb szurasos fajdalmat erzek azota is(9 marcius) petefeszkemnel...mindket oldalon (mikor egyik mikor masik) es a koldokomnel...egy ismerosom azt mondta h ezek a jelek vallhatnak cisztara is.tegnap is meg jott par csepp es picit jobban erzem a fajasokat...inkabb este fele es a hatam is neha neha faj...meg szedulok...sajnos orvoshoz nem tudok menni, kulfoldon dolgozom de nem vagyok bejelentve es egy vagyont elkernek egy teljes vizsgalatert nem beszelve az uh-rol.a teszttel varok 15.ig.a legutobb azt mondtak vakbelgyuladasom lehet, de az volt mar, es nem vettek ki, es ismerem azt a rossz fajast jobboldalt, meg ha megemelem a labam...ez most nem olyan nem tudom mit gondoljak...nagyon szeretnem ha kis pocaklako lenne.egy masik kerdes h kiszamolasom szerint 2-7 kozott volt az ovulacio es en a parommal 2-3-4 en voltunk egyutt, mindannyiszor belem engedte...letezik h mar 8an beagyazodas legyen? es mar utana erezzek fajasokat? neha a vakbelemnel is meg majamnal is erzek fajast.on szerint?

Dr. Deli Tamás válasza alhasi fádalom témában

Tisztelt Hölgyem!

A hasi-alhasi fájdalomnak körülbelül 70 féle oka lehet (nőgyógyászati, sebészi, urologiai, belgyógyászati, reumatologiai, neurologiai) , a kevés pecsételésnek pedig minimum 20 oka lehet. Nyilvánvalóan nem fogom tudni megmindani vizsgálat, képalkotók, laborok, kórelőzmény ismerete, gyógyszerszedés ismerete stb. nélkül, mi okozza a panaszokat. Ha a panaszok nem javulnak, kénytelen lesz orvoshoz fordulni.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. március 13., 20:13; Megválaszolva: 2011. március 17., 17:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Állandó alhasi fájdalom.
Tisztelt Dr Nő/Úr! A problémám 2 hónapja kezdődött. elküldöm a hőmérsékleti görbéimet így nem kell annyit írnom. Alhasi fájdalmaim, görcseim...
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy