HPV vírus és terhességmegszakítás

Évekig jártam nőgyógyászhoz mert folyásom volt, de volt olyan hogy együttlét után sötét rózsaszín volt a színe2000-ig.Volt terhességmegszakításom is szeretném megkérdezni hogy a műtét miatt lehetséges-e hogy folyamatosan gyulladásban voltam. Most 2011 p3-as eredményem van és egy kicsit minha megint vérezgetnék. A vírus okozza vagy a régebbi terhességmegszakító műtét?

WEBBeteg szakértő válasza hüvelygyulladás témában

Tisztelt Hölgyem!

1. Nem gondolom, hogy egy egyszeri abortus évekig tartó hüvelygyulladást képes okozni bármilyen módon is.

2. Milyen vírusra gondol? Ha HPV pozitív, igen, az okiozza a cytologiai eltérést. De nem írta, hogy HPV-je van.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. március 13., 19:01; Megválaszolva: 2011. március 17., 17:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Betadine hasmenéy
Gyulladást átadhat-e a lány a...
Jó napot! Olyan helyzet állt elő hogy a páromnak erős nemiszervi gyulladása van, pontosan nem tudni még hogy milyen. Tőlem elkaphatott bármilyen...
Nem múló hólyaghurut és...
Hüvelykúp után nemi élet
Hüvelykúp miatt vérezhetek?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy ideje változó színű és állagú a folyásom, leginkább sárgás volt amikor nem fehér. 4 napja a nőgyógyászom kenet...