• Milyen szintű PCO?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! egy évvel ezelött a nőgyógyászom megállapította, hogy PCO-m van. A menstruációm soha nem volt maradt ki egészen a múlt év elejéig amikor 42-60 napos ciklusaim voltak. Voltam endokrinológusnál is, ő is azt mondta, hgy ez Pco, de ennek is vannak különböző szintjei, mennyire súlyos. A terheléses vérvétel nem mutatott inzulinrezisztenciát. Azóta néha 35 nap alatt van, néha nem, de már nincs ilyen nagy eltérés. Azt szeretném kérdezni, hogy az én esetemben, tehát, hogy néha van peteérésem (volt már ultrahang ahol látszott), néha nincs, mennyi esélyem lehet majd teherbe esni? Az orvos csak annyit mondott, majd kiderül.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a PCO témában

        Kedves Hölgyem! Valóban nem lehet erről nyilatkozni, esélyt mondani lehetetlen, és nincs is értelme jóslásokba bocsátkozni, ha eljött a gyermekvállalás ideje, és spontán nem esik teherbe, hormonális kezeléssel könnyen indukálható peteérés, tehát nincs oka aggodalomra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 12., 10:27; Megválaszolva: 2011. március 15., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: