• Nemi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Utóbbi menstruációm(Febr.24) előtt egy héttel fájdalmat éreztem a bal petefészkem tájékán. A menstruációm szokatlan volt, az elején barnás folyásom volt, majd egy fél napig normális piros, majd barna, majd egy napig semmi, majd barna, végül megint piros. Menszesz után zavaros, tojásfehérjéhez hasonló folyásom volt vagy két alkalommal. Szeretkezés után megint fájt a bal petefészkem, másnap reggel megint tojásfehérjeszerű zavaros folyás. Jelzem, hogy már a furcsa menszesz lejártával kértem időpontot nőgyógyászhoz és csak három hét múlva volt szabad helye. Addig még van 6 nap de én már nagyon nyugtalan vagyok, félek nehogy valami daganatom legyen mely esetben ez a pár nap várakozás is nagy mulasztás. Kérem szépen írjon egy véleményt, szeretném tudni hogy a jelek nagy bajra utalnak-e; ebben az esetben akár azonnal keresek egy másik orvost és megyek vizsgálatra. Előre is közönöm válaszát. Réka

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar, hüvelyfertőzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A jelek nem utalnak nagy bajra, nyugodtan megvárhatja orvosát. Egyébként daganat sem valószínű (de ha daganat volna - ami, hangsúlyozom, nem lesz -, akkor sem számít pár nap késlekedés).


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 11., 08:38; Megválaszolva: 2011. március 13., 22:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés