• Vélemény kérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Két éve nem esek teherbe. A nőgyógyászom endokrinológushoz irányitott pco gyanúval. Terheléses vércukor valamint hormon vizsgálat történt. A lelet eredményeiről szeretném a szives véleményét kérni. (A vérvétel a ciklus elején 8. napon történt.) TSH SUPERSENS: 1.13 FSH: 3.44 LH : 3.85 PROLAKTIN: 11.63 KORTIZOL: 258 DHEA-S: 9.60 ÖSZTRADIOL: 57.3 NÖI HORMON KÖTŐ FEHÉRJE (SHBG): 23.5 TOTÁL TESZTOSZTERON: 0.65 SE INZULIN 0 P: 9.92 SE INZULIN 120 P: 4.47 Várom válaszát! Tisztelettel: Kincső

        Dr. Fekete István válasza a PCO témában

        Kedves Kincső Szerintem az eredményei jók.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 10., 21:51; Megválaszolva: 2011. március 15., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés