véres váladék

Tisztelt Cím! A problémám 2010. karácsonyáig vezethető vissza. Megfázásra szedtem Fromilid uno-t szilveszterig orvosi utasítás szerint. Január 20-án- (menzesz 6 napot késett, nem szokott. Nem szedek fog.gátlót, óvszert használunk) -iszonyatos alhasi görcsök és égő érzés, folyás. (sztem a gyógyszertől, mert ettől korábbi évben hasmenésem és felfázás érzésem már volt) A nőgyógyász Candidát nevezett meg. 2x 1 tabletta partnernek is + hüvelykrém. Eztán akkora görcseim voltak, már a hátam irányából is, hogy éjjel ügyelet: lumbágó. Arra calcimusc és görcsoldó injekció. A borzalmas tünetek elmúltak. Feberuár 20- án (menzesz megvolt két nap késéssel) ismét enyhe alhasi fájdalom és színtelen, nyúlós, kevés folyás, enyhe égő érzés, érzékenység Másik doki volt. Azt mondta, kevés gomba még van és enyhe hüvelyi és nemi szervi gyulladás. Klion d 100 hüvelytabletta 10 napig esténként. A használat 6-7. napjától tünetmentes voltam szinte. Viszont a tabletta mellett ülőfürdőt is használtam 2x naponta: tejbe pár csepp teafaolaj sok vízhez. A tabletta elfogyott, rögtön utána GynOphilus 2x 1 naponta. Ma kéne berakni az 5. napit. De véres a váladék tegnap óta. Enyhén és híg, mint a víz. (Először menzesznek reméltem, aminek 2 napja kéne megjönnie) Enyhe érzékenység van, de nem a pisi csíp. Nem merek már orvoshoz menni, mert nem éppen kedvesek, megint felírnak valamit és kész. A gynophilus-t nem ő javasolta, a teafát sem. De olvastam róla és a tünetekből gyanakodva kezdtem használni. Nagyon kérem, segítsenek tanácsokkal! Ez a 2- 3 hónap maga volt a pokol, nem tudok így másra koncentrálni, dolgozni, magabiztosnak látszani! Nincs pénzem magánorvosra, a gyógyszerektől már félek. Ez a váladék pedig megijeszt. Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza hüvelygomba, alhasi fájdalom témában

Tisztelt Hölgyem!

A leírás alapján lehet, hogy a mensese jött meg. Látatlanban nehéz bármit is mondani, hiszen nem látom, gyulladt-e a hüvely, a méhnyak, vannak-e gombatelepek, van-e kóros jellegű folyás, annak van-e kellemetlen szaga, honnan jön a vérzés stb. Sajnos elkerülhetetlen, hogy ha panasza van, ismét lássa nőgyógyász.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. március 08., 09:19; Megválaszolva: 2011. március 12., 13:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem múló hüvelygomba
Tisztelt Doktor úr! Nagyon elvagyok keseredve mert már 4 hónapja folyamatosan szenvedek a hüvelygombától . Tenyésztést csináltak és kimutatták a...
Hüvelygomba
Tisztelt Doktor Úr! 2 hete viszkető, égő panaszokkal mentem nőgyógyászati vizsgálatra, kaptam rá Fluomizin hüvelytablettát, Femiflo tablettát...
Gombás fertőzés után antibiotikum
Tisztelt Doktor Úr! Rákszűrés miatt mentem nőgyógyászhoz március elején, de kiderült, hogy gombás hüvelyi fertőzésem van, bár tüneteket nem...
Alhasi fájdalom
Tisztelt Dr. Úr! A segítségét és tanácsát szeretném kérni hová forduljak tovább... 45 éves, 2 gyermeket szült nő vagyok. Folyamatos alhasi...
Alhasi fájdalom
Tisztelt Doktor úr! 27 éves nő vagyok, 15 hónappal ezelőtt voltam szűrésen (Medserv+) , aminek az eredménye negatív lett, februárban mentem volna...