Vakbélgyulladás utáni esélyek a terhességre

Körülbelül 8 éve volt egy perforálódott vakbélgyulladásom, hashártya gyulladással. Több helyen is olvastam hogy akinek volt ilyen jellegű betegsége kismedencei gyulladással az mindenképpen konzultáljon az orvosával, mert a terhesség nem biztos hogy lehetséges természetes úton. Az én kérdésem a következő lenne, lehetek e terhes természetes uton ilyen betegség után, ugyanis már több éve próbálkozunk mindketten egészségesek vagyunk. Állhat ilyen jellegű probléma a probálkozásink mögött? Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza meddőség témában

Kedves Hölgyem!

Elképzelhető, hogy vannak olyan összenövések, amik nehezítik a teherbeesést. Mivel már több éve sikeretlenül próbálkoznak, feltétlenül keressen fel meddőségi szakrendelést, itt elvégzik a szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat.

Kérdés: 2011. március 07., 14:02; Megválaszolva: 2011. március 08., 09:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
meddő vagyok
Mire számítsunk?
Petevezeték elzáródás?
Meddőség kevés progreszteron miatt
meddőség
A hormoneredmények alapján két orvos is mondta, hogy korai petefészek kimerülésem van. A családomban és a rokonságban nincs olyan 35 év feletti nő...