Meddőség

Jó estét kivánok.az lenne a kérdésem hogy HSG vigálat után mennyi az esélye hogy teherbe eshetek? a hormonok rendben vannak az orvosom szerint, de mégis csak gyogyszer segitségével menstruálok.Ön szerint mi a megoldás? Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza meddőség témában

Kedves hölgyem!

Esélyt mondani nem lehet. A kiváltó ok, ha jól értem, továbbra is ismeretlen. Kövesse orvosa utasításait, ha így se esik teherbe, speciális meddőségi szakrendeléshez forduljon!

Kérdés: 2011. március 04., 21:08; Megválaszolva: 2011. március 07., 09:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
meddő vagyok
Mire számítsunk?
Petevezeték elzáródás?
Meddőség kevés progreszteron miatt
meddőség
A hormoneredmények alapján két orvos is mondta, hogy korai petefészek kimerülésem van. A családomban és a rokonságban nincs olyan 35 év feletti nő...