• belara- védettség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Mér 3-4 áve szedem a Belara gyógyszert, semmi panasz nincs rá. Február 15.-én vettem be az utolsó szemet, Ugymint eddig most is 3-4 nap ire megjött a menszesz. 23.án (szerdán)kellett volna bevennem a következö adagot, de anyagi okokból nem jött össze.Ekkor és még másnap is volt egy kevés vérzésem is. Elsején (keddi napon) vettem be a gyógyszert és azóta szedem. (3. nap) Kérdésem a következő. Ha 1 napot kihagyok akkor 7 napos szabály lép érvénybe, de ha 6 ot akkor is? Számit az hogy folyamatosan szedtem évekig? Várnom kellett volna a következö menszeszig? Most hogy 6 napot kihagytam elég a 7 napos várakozás vagy több idő kell? Elöre is köszönöm a válaszát. És elnézést ha már erre válaszolt, de nem találtam rá választ kérdésekre. Medina

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves Medina! "Ha 1 napot kihagyok akkor 7 napos szabály lép érvénybe, de ha 6 ot akkor is?" - Ezt a kérdést nem értem, ha pontosan leírja, mire gondol, talán tudok válaszolni. "Számit az hogy folyamatosan szedtem évekig?" - Számít. (?!) "Várnom kellett volna a következö menszeszig?" - A tabletta bevételével? Nem. "Most hogy 6 napot kihagytam elég a 7 napos várakozás vagy több idő kell?" - 7 napos várakozás mire? 7 nap gyógyszerszünet? Ha erre gondol, elég.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 03., 21:49; Megválaszolva: 2011. március 06., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...