Nőgyógyászati

Tisztelt Doktor Nő /Úr! 3 éve nem sikerül teherbe esnem voltam ultrahangon és van peteérésem de viszont a nyálkahártya az csak 3 mm hogyan lehet ezen segíteni hogy a 7-8mm legyen? 3mm kevés a beágyazódáshoz! Köszönöm Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza terhesség témában

Kedves Andrea. A meddőség egy sokrétű, speciális felkészültséget igénylő probléma. Azt javaslom specialistához forduljon, mert az egyszeri tanács- hogyan növeljünk a méhnyálkahártya vastagságon - nem old meg semmit az Ön életkorában.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. március 02., 12:30; Megválaszolva: 2011. március 07., 15:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Terhesség