Késés

Az eddig napra pontos menstruációm már 1 hete késik. Terhességet nem gyanítom, utoljára 4 hónapja voltam együtt valakivel, azóta nem is volt semmi gond, rendszeres volt a ciklus. Viszont most aggódom, hogy talán betegségre utalhat a késés?! Meg kell még említenem, hogy nem rég fejeztem be az antibiotikum szedését felső légúti fertőzés miatt, ill. kb. 1 hónapja kezdtem el vitaminkészítményeket szedni (C-, B-vitamon, magnézium) . Valamint végzős vagyok, így az érettségi közeledte is elég sok idegeskedést okoz. Az 1 hetes késés esetén még nem kell feltétlenül orvoshoz fordulnom, vagy ez már "sok"-nak számít? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció késése témában

Kedves Kérdező!

A fertőzés, a stressz, esetleg fogyókúra is okozhatja a késést, ha biztos hogy nem terhes, akkor ha egy teljes hónap kimarad, majd azután se jön meg, keressen fel nőgyógyászt.

Kérdés: 2011. március 01., 20:09; Megválaszolva: 2011. március 04., 08:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes
ASC-H negatív HPV-vel
Kedves Doktor úr! 2019. augusztusában ASC-H lett a rákszűrésem eredménye, kolposzkópia: ép hám, kóros nem látható. Orvosom javasolta, hogy...