Levél

Kedves Doktorno! Eleg reg ota problemam van a tisztasagi betetekkel mikor menstruallok.Sok fele betetet probaltam ki de a vegen mindig galibat okozott valameyik.De a mostani honapban nagyo megszenvedtem a betettel, nagyon felsertette a nemi szervemet, ugymond''felfozte''nagyon izzad alatta a nemi szervem pedig a tisztalkodast tiszteletben tartom.Hogy oszinte legyek meg a fenekemet is felmarta a betet ebben a honapba. Anyum gombasodaskor koromvirag teat alkalmazot (aval mosakodik alulrol) nekem is fozott! ket napig mostam magam es az nagyon jo volt, viszont mikor abbahagytam ugymond helyrejott, de masnap mar a nemi szervem aszt a reszet ami szor boritja nagyon viszketett. A fenekem is meggyogyult benneb sem eg semmi baj nincs de ahol szorfedi nagyon viszket.Proballom megallni h ne nyuljak oda de megis zavaro.Pedig a tisztalkodast tiszteledbe tartom ugyhogy nem hiszem h az az oka a.mit lehet tenni ebben az esetben? A nogyogyaszom canesten kremet ajanlott a multkori gombasodasomra? aval jo ha kenegetem mikor felserti a betet? De viszont arra a reszre ahol szor fedi nem ajanlodt.Koszonom segitseget

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hüvelyi fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Használja Canesten kombit, ebben kúp is van, ez rendbe fogja hozni a tüneteidet. Egyébként nem tartom jónak a betét használatát minden napra, kiváló táptalaj a baktériumoknak és a gombáknak. Ha elfogyott a Canesten, használj Gynophilus Protexint!

Kérdés: 2011. február 28., 20:37; Megválaszolva: 2011. március 02., 14:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelygyulladás
Tiztelt Doktorúr! Hüvelygyulladásra kaptam Fluomizon tablettát, de a hüvelyem fájdalma miatt, képtelenség számomra a felhelyezése, valamint az...
Hüvely fertőzés
Egy hete csúnya hüvelygyulladással fordultam orvoshoz menni alig tudtam és sűrűfehér folyásom volt.Az orvosi eredmény a labor csak hetek múlva jön...
Nagyon erősen viszket a hüvelyem
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő problémával fordulok Önhöz. Nemrégiben enyhe nőgyógyászati panaszaim voltak, úgymint a megszokottnál...
büdös
Tisztel Doktor! Néhány napja büdös nemi váladék ürül. A mennyisége a szokott, egyéb tünet nincs. Ön szerint mi lehet ez? Jelenleg csinálok egy...
Visszatérő hüvelyi fertőzés
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy visszatérő hüvelyi fertőzésem van. A nőgyásznál a kenet nem mutatott...