Inszemináció

Tisztelt Doktor Úr/Nö Elsö gyerekem, aki most 1 éves inszemináció utján fogant meg.Szeretnénk egy második babát, azonban ugy tünik hogy ez sem fog természetes uton összejönni (probálkozunk, de semmi eredmény: () Kérdésem az lenne ha újra belevágnánk egy ilyen programba (reprodukcios osztály) , akkor minden elöröl kellene csinálni? vizsgálatok, kezelések, minden ami az iinszemináciohoz szükséges? Várom megtisztelö válaszát köszönettel, Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza inszemináció után gyermekvállalás témában

Kedves Mónika!

Ez attól függ, mennyi idő telt el, voltak-e közben olyan betegségek, amik változtathattak akár az anatómiai helyzeten (pl. kismedencei gyulladás, ami esetleg elzárta a méhkürtöt, így az újabb inszemináció értelmetlen lenne, ennek eldöntéséhez viszont ismételt laparoscopia kellhet stb.) . Ennek eldöntéséhez keresse fel kezelőorvosát, illetve meddőségi centrumot.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 28., 13:58; Megválaszolva: 2011. március 06., 14:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés
Méhnyakrák szűrés eredmény