Késik a menstruáció

Barátnőmmel a menstruációja előtt együtt voltunk nem védekeztünk! csúszott neki 5 napot akkor egy kis vérzés volt. ekkor ő elkezdte szedni a gyógyszert ahogy az orvosa tanácsolta.most szed először gyógyszert! másnap nem jött neki semmi! majd megint volt neki egy kis vérzése de nem rendes! nem jön meg neki rendesen ahogy szokott! már 10 napja hogy késik! csinált tesztet negatív lett! a gyógyszer szedésével lehetséges hogy csúszhat? és normális ez hogy így gyengén vérzik hol igen hol nem? menjen el a nőgyógyászához vagy még várjon?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza menstruációs zavar témában

Tisztelt Kérdező!

Igen, a gyógyszerrel összefügghet a menses csúszása. De a terhességi teszt időpontja is fontos - ha túl hamar készült, még állhat fenn terhesség a negatív teszt ellenére is. Ismételt tesztet javaslok, illetve a nőgyógyász felekeresését.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 27., 18:27; Megválaszolva: 2011. március 06., 14:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet