Mi lehet a baj? (Nőgyógyászat)

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Először októberben jelentkeztek ezek a tünetek: fehér folyás, viszketés, égő érzés. Ekkor használtam először Canesten Kombit, ami enyhítette a tüneteket, de a folyás kis mértékben megmaradt. Novemberben kezdtem el szedni az első fogamzásgátlómat, a Jangeet. Januárban ismét jelentkeztek a tünetek, ismét vettem Canesten Kombit, aztán ugyanúgy, mint először a folyás megmaradt. KB egy hete barnás, véres a folyásom és alhasi fájdalmaim vannak. Mi lehet a gond? Lehet, hogy nem gombás fertőzés a probléma?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati kérdés témában

Kedves Kérdező!

A probléma hátterében lehet gyulladás, de hogy pontosan milyen kórokozó váltja ki, azt nem lehet ennyi információ alapján megmondani. Javasolt lenne jelen esetben nemcsak önt, hanem partnerét is kezelni, mert lehet, hogy ő fertőzi vissza magát.

Kérdés: 2011. február 26., 14:40; Megválaszolva: 2011. március 01., 09:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet