• Mi lehet a baj? (Nőgyógyászat)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Először októberben jelentkeztek ezek a tünetek: fehér folyás, viszketés, égő érzés. Ekkor használtam először Canesten Kombit, ami enyhítette a tüneteket, de a folyás kis mértékben megmaradt. Novemberben kezdtem el szedni az első fogamzásgátlómat, a Jangeet. Januárban ismét jelentkeztek a tünetek, ismét vettem Canesten Kombit, aztán ugyanúgy, mint először a folyás megmaradt. KB egy hete barnás,véres a folyásom és alhasi fájdalmaim vannak. Mi lehet a gond? Lehet, hogy nem gombás fertőzés a probléma?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! A probléma hátterében lehet gyulladás, de hogy pontosan milyen kórokozó váltja ki, azt nem lehet ennyi információ alapján megmondani. Javasolt lenne jelen esetben nemcsak önt, hanem partnerét is kezelni, mert lehet, hogy ő fertőzi vissza magát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 26., 14:40; Megválaszolva: 2011. március 01., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés